TESzedd!

Országos önkéntes Eco Friends akció, a szemétszedés jegyében!

Már közel 100.000 fő regisztrált A TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért! akcióra, ami 2016. április 28. és május 1. között kerül majd megrendezésre kis hazánkban.

Ha ma a XXI. században szeretnénk egy sétát tenni a lakóhelyünkhöz közeli mezőn, vagy erdőben, esetleg patak mentén vagy tó körül, nem tudjuk ezt úgy megtenni, hogy legalább egy eldobott szemétdarabot ne találnánk az út mentén vagy kitaposott ösvényeken.

Az egyéb és hasonló tapasztalatokon alapuló, negatív élmények, és elszomorító látványokra kívánja felhívni a figyelmet az idén 6. alkalommal megrendezésre kerülő TESzedd! önkéntes akciója is, illetve bevonni azokat a természetbarát embereket is, akik tenni szeretnének ez ellen.

A “Hol szedjem?” térképen összegyűjtötték és megjelenítik azokat a pontokat, helyeket ahol már be van regisztrálva a szemétszedés és ahol zajlani fog az esemény.

önkéntes csapatmunka

A Jelentkezés módja

Akár egyedüli résztvevőként is szedhetjük a szemetet, de elmehetünk a családdal, barátokkal, munkatársakkal is. Ha még nincs jelölve a térképen az a hely, ahol szívesen szednénk az eldobott hulladékot, akkor koordinátorként is jelentkezhetünk.

Az országos, önkéntes akció várja a környezetükért tenni akaró, felelősen gondolkodó kicsiket és nagyokat egyaránt. Regisztrálni és találkozási pontokat létrehozni április 18.-án éjfélig lehet.

Bővebb információkért és regisztrációért látogass el a www.teszedd.hu oldalra

KNB

Vélemény, hozzászólás?