Olcsó weboldal cégeknek?

Az Interneten hirdető céges weboldalak minőségei között hatalmas különbségek vannak. A stílus, tartalom, és technológiai színvonal nagyon változó. Azonban a silány minőségű céges, olcsó weboldalak száma jóval több, mint a minőségi kivitelezésű, konverzióképes oldalaké. Ennek több oka is van.

Kezdő vállalkozások olcsó weboldala

céges - olcsó weboldalSok kezdő vállalkozás fektet be egy olcsó weboldalba. Ebben a helyzetben érthető, hogy az online marketing szemlélet helyes megléte mellé, az alacsony költségvetés társul. Egy kezdő vállalkozás nem engedhet meg magának több százezres, esetleg milliós kiadást egy, a szolgáltatásukat reklámozó weboldalra. Számukra egy olcsó weboldal már jó kiinduló pont lehet, hogy megismertessék magukat a nagy világgal.  Azonban, helyes stratégia mellett, az ilyen gyorsan kivitelezhető, pár oldalból álló rapid weboldalakat, le tudják cserélni egy komolyabb háttértámogatást nyújtó céges oldalra, amely rendelkezik minden szükséges konverzió növelő funkcióval. Ebben az esetben tehát a szükség hozta átmenetről beszélhetünk.

Céges, olcsó weboldal

Az érem másik fele, mikor egy jól menő cég vezetői, nem ismerik fel az online verseny fontosságát, és befizetnek egy olcsó weboldalra, csak azért, mert szükséges rossznak, és ezzel együtt fölösleges kiadásnak tartják azt. Azzal azonban számolni kell, hogy aki a weboldalon keresztül érkezik cégünkhöz, annak az első benyomása az oldalunk minősége alapján történik. Így aztán az ilyesfajta spórolások nem, hogy pozitívan hatnak cégünk megítélésére, de még rombolhatják is azt.

Ezek alapján feltehetjük a kérdést. Van létjogosultsága az olcsó weboldalnak? A válaszom igen, van!

Mikor döntsünk olcsó weboldal mellett?

  • Gyors, átmeneti megjelenésre van szükségünk
  • Micro Site-ra van szükségünk egy marketing kampány miatt
  • Kiegészítő szolgáltatásaink, olusz információk elhelyézésére, amik az eredeti oldalunkkal nem férnének össze.

Ezekben az esetekben célszerű lehet, az olcsó, gyors kivitelezésű, sablonokra épült weboldal alkalmazása, azonban hosszabb távon, semmiképpen sem ajánlott.

Gyors megoldással, vagy egyedi weboldal igénnyel forduljon a bfdesign.hu-hoz, ahol egyedi weboldal készítés és webdesign tervezés biztosítja Önnek, a sajátos megjelenést.

Vélemény, hozzászólás?